sâmbătă, 8 mai 2010

Liga Jurnaliştilor din Sibiu exprimă condoleanţe colegului Ionuţ Vişan - TVR

Colegiul de Conducere al Ligii Jurnaliştilor din Sibiu îşi exprimă compasiunea şi sprijinul pentru colegul Ionuţ Vişan, corespondent TVR, greu încercat de pierderea fratelui în urma unui accident aviatic înregistrat sâmbătă, 8 mai a.c. în apropiere de oraşul Cisnădie. Suntem alături de colegul Ionuţ Vişan, practician al profesiei de jurnalist care te poate pune uneori în situaţia de a te deplasa la evenimente tragice în care sunt implicaţi apropiaţi sau chiar membrii ai familiei. 
Condoleanţe familiei.

Doris LUPU
Preşedinte Liga Jurnaliştilor Sibiu

5 comentarii:

  1. sincere condoleante ionut!.Dumnezeu sa va intareasca pe tine si familia ta sa treceti peste aceasta grea pierdere.Fam.Anghel

    RăspundețiȘtergere
  2. sincere condoleante din partea fam.dandel din stuttgart sintem alaturi de voi in aceasta grea incercare

    RăspundețiȘtergere
  3. Nicoleta Cherechesiu, corespondent TVR, Bistrita11 mai 2010 la 13:07

    Condoleante, Ionut! Tie si familiei tale!Abia acum am aflat...hoinarind pe internet.Si nu mi se pare normal. Am vazut stirea, data chiar la noi, la TVR dar nu s-a spus nimic de pierderea ta, ca ar fi o legatura. Ai blocat tu aceasta informatie, oare? Mie mi se pare ...ingrozitor. Oare chiar nu valoram nimic? Nici macar condoleante transmise pe post? Te voi suna maine sa iti spun personal condoleante si sa vorbim. Dar cata alienare, nu crezi?

    RăspundețiȘtergere
  4. ba anonimule tu te bucuri de necazul altuia?asta e meseria.ce sa faci daca e mai destept ca voi toti la un loc bai papagalule.ionut sincere condoleante din partea lui bogdanel si marta .fi tare si nu asculta de toti papagalii invidiosi pe succesul tau.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mesajul in care au fost lansate atacuri la adresa colegului noastru a fost moderat. Va rugam pastrati decenta in comentarii. Va multumim.

    RăspundețiȘtergere