marți, 13 aprilie 2010

CURS | Dezbaterea radio. Tehnici creative de moderare / D.L. 20 aprilie

Centrul pentru Jurnalism Independent organizeaza cursul Dezbaterea radio. Tehnici creative de moderare, in perioada 24 aprilie - 2 mai, a.c.. Cursul este condus de Adrian Ardelean, realizator al emisiunii "Romania in Direct" la radio Europa FM.
Dezbaterea radio. Tehnici creative de moderare se adreseaza jurnalistilor si studentilor care doresc sa asimileze si aprofundeze notiuni legate de pregatirea si moderarea unei emisiuni radio de discutii cu ascultatorii.
Cursul se va desfasura la sediul CJI (Bvd. Regina Elisabeta nr. 32, etaj 1) pe parcursul a doua weekenduri, in 24- 25 aprilie si 1-2 mai 2010.
In cadrul workshop-urilor vor fi prezentate informatii privitoare la la resurse, gestiunea timpului, constructia unei dezbateri radio, riscurile oportunitatile formatului. De asemenea, participantii la curs vor invata tehnici de fidelizare a audientei si moderare a discutiilor online.Pe langa partea teoretica, in cadrul intalnirilor se vor desfasura simulari de discutii cu ascultatorii.
Mai multe detalii despre curs si agenda gasiti pe http://www.cji. ro/articol. php?article= 984

Taxa de participare este de 350 lei si se achita in prima zi de curs.
Pentru inscriere va rugam trimiteti un CV si o scrisoare de intentie (in care sa va motivati dorinta de a participa la curs) la e-mail – carmen@cji.ro, sau fax – 021 311 13 78 pana pe 20 aprilie 2010, ora 17.00.
Persoana de contact: Carmen Macavei, asistent executiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu