miercuri, 16 septembrie 2009

Concurs national pentru presa scrisa de mediu / DL 12 octombrie 2009

ONG MARE NOSTRUM a dat startul celei de-a sasea editii a Concursului national pentru presa scrisa de mediu. Concursul urmareste sa dea o mana de ajutor ecosistemului Marii Negre, prin incurajarea demersurilor jurnalistice care se fac in acest domeniu.
ONG Mare Nostrum asteapta articole de presa (anchete/investigat ii/reportaje) pe problematici de mediu pana la data de 12 octombrie 2009, data limita pentru inscrierea la concurs.
Jurnalistii care au abordat in materialele lor de pana acum tematici precum: zona costiera romaneasca, biodiversitatea, situatia ariilor protejate, nereguli in aplicarea legislatiei de mediu, precum si promovarea zonelor de interes turistic din Romania pot trimite maxim 2 articole, pe mail event@marenostrum. ro, prin fax, 0241.612.422, sau prin posta, la adresa: Strada George Enescu, Numarul 32, Constanta, cu specificatia: ”Pentru Concursul National - Presa Scrisa de Mediu”.
Juriul va fi alcatuit din specialisti, care vor alege materialele castigatoare pe baza unor criterii clare de jurizare: calitatea datelor prezentate, incadrarea in tema data, modul de prezentare al informatiilor, structurarea acestora, originalitatea abordarii subiectului, capacitatea de mobilizare sociala si administrativa a articolului.
Decernarea „Premiilor Mare Nostrum pentru Presa Scrisa de Mediu” va avea loc la Constanta, în cadrul Zilei Internaţionale a Mării Negre, 30 octombrie - 1 noiembrie 2009.


Echipa Mare Nostrum

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu