vineri, 29 ianuarie 2010

VIITORUL PRESEI SCRISE SI PRESA SCRISA VERSUS MEDIA ONLINE

- dezbatere cu Mario Garcia la Centrul Cultural American -

Ambasada SUA are placerea sa va invite marti, 2 februarie, la o prezentare si dezbatere sustinute de consultantul media Mario Garcia, despre modul in care presa scrisa poate supravietui in perioada crizei economice, provocarile cu care se confrunta si rolul presei online.
Mario Garcia este consultantul american supranumit “doctorul de ziare”, care a regandit design-ul a peste 450 de publicatii din intreaga lume printre care The Wall Street Journal, The Miami Herald, Die Zeit, Handelsblatt si The Philadelphia Inquirer. Garcia a fost inclus de revista People printre cele mai influente 100 de persoane de origine hispanica. Mario Garcia urmareste indeaproape noile tendinte in media si in comunicare. Mai multe informatii despre activitatea sa se pot gasi la http://garciamedia.com/about/bio/dr_mario_ r_garcia si la http://garciamedia.com/blog/.
Anul trecut, Mario Garcia a fost oaspete al Conferintei Nationale a Presei din Romania, printre ai carei sponsori s-a numarat si Ambasada SUA. De asemenea, el a sustinut la Centrul Cultural American o prezentare despre continutul si rolul blogurilor ca instrumente moderne de comunicare.
Prezentarea si dezbaterea de marti sunt deschise jurnalistilor, bloggerilor media, reprezentatilor departamentelor de marketing, ai conducerilor ziarelor si ai institutiilor de media online, print, TV, radio. Prezentarea va fi sutinuta in limba engleza.
Evenimentul va avea loc marti, 2 februarie, incepand cu ora 14:00, la Centrul Cultural American (intre Piata Spaniei si Gradina Icoanei). Accesul se face pe baza buletinului de identitate si a legitimatiei de presa. Pentru a reduce timpul necesar verificarii, va rugam sa veniti incepand cu ora 13:30.

Daca doriti sa participati va rugam sa va confirmati prezenta la armaselum@state. gov si popaam@state. gov , pana luni, 1 februarie la ora 15:00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu