marți, 3 noiembrie 2009

Concurs cu premii - contributii la revista "Migrant in Romania" - D.L. 2 Decembrie a.c.

Institutul Intercultural Timişoara anunta un concurs cu premii pentru contributii la revista Migrant in Romania. Articolele trebuie sa fie relevante pentru problematica integrarii cetatenilor din tari ne-membre UE care locuiesc in Romania, sa aiba intre 3000 si 10000 de caractere si sa fie redactate in limbile romana, franceza, engleza sau spaniola. Sunt acceptate texte ce descriu cazuri individuale, comunitati, organizatii, activitati, interviuri sau marturii personale, precum si alte tipuri de texte.

Textele trebuie transmise de catre autori, acestia asumandu-si intreaga responsabilitate pentru continutul transmis. Autorii pastreaza in totalitate drepturile asupra textului transmis, prin transmiterea lui permitand insa Institutului Intercultural Timisoara sa il publice in revista Migrant in Romania si pe site-ul www.migrant. ro.

Autorii trebuie sa aiba varsta de peste 18 ani si sa aiba o forma de sedere legala in Romania, indiferent de cetatenie. Transmiterea articolelor se va face exclusiv in format electronic (.rtf, .txt, .doc, .docx, .odt) pana la data de 2 decembrie 2009 (faza 1) si 21 decembrie 2009 (faza 2), pe adresa romina.matei@ intercultural. ro sau prin postare la secţiunea Contribuiti la revista de pe Forumul www.migrant. ro.

Pentru fiecare faza, Comitetul de Redactie al revistei va desemna un castigator. Acesta va fi invitat sa participe la o vizita de studiu si la un eveniment international la Marsilia, Franta, in luna februarie 2010, unde va avea ocazia sa intalneasca persoane preocupate de problematica integrarii, toate costurile si eventual serviciile de interpretare fiind asigurate de Institutul Intercultural Timisoara. Institutul Intercultural Timisoara isi rezerva dreptul de a publica in revista si pe site-ul www.migrant. ro oricare dintre textele propuse.

Revista Migrant in Romania va fi lansata in luna noiembrie 2009 si va fi publicata in parteneriat de Institutul Intercultural Timisoara, Asociatia Cultura Pacii, Asociatia Divers Etica si Organizatia Femeilor Refugiate din Romania.

Echipa de proiect,
Institutul Intercultural Timisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu