miercuri, 11 noiembrie 2009

COMUNICAT / Clubul Roman de Presa referitor la Sorin Rosca Stanescu si Bogdan Chireac

Clubul Roman de Presa considera ca interventii de felul celor facute de oamenii de presa Sorin Rosca Stanescu si Bogdan Chirieac sunt un afront la adresa jurnalistilor care isi fac onest meseria si traiesc decent.
Clubul Roman de Presa, asociatie profesionala reprezentativa a companiilor din industria mass-media, dezaproba conduita profesionala si umana a celor doi oameni de presa si crede ca asemenea moduri de actiune ne aduc deservicii, intr-un moment in care preocuparea noastra trebuie sa fie recastigarea stimei fata de profesia de jurnalist.
Clubul Roman de Presa, in noua sa identitate, rezultata in urma reformarii organizatiei apara, prin Codul Deontologic propriu si prin atitudinile sale publice respectabilitatea statutului de jurnalist si este un promotor al actiunilor pozitive care privesc interesele industriei mass-media.
Clubul Roman de Presa isi manifesta surprinderea ca reprezentantii ai unor partide si ai altor medii care si-au facut o preocupare constanta din atacarea acestei organizatii si a mass-media gasesc de cuviinta sa faca apeluri ironice la luari de pozitie din partea Clubului.
Clubul Roman de Presa ii invita la moderatie pe acesti purtatori de mesaje si cere persoanelor publice si jurnalistilor sa fie rationali si lucizi, chiar daca suntem intr-o perioada politica agitata.

Consiliul de Onoare al
Clubului Român de Presă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu