vineri, 4 februarie 2011

Curs: "Elemente de jurnalism multimedia"

Centrul pentru Jurnalism Independent organizeaza un curs practic cu tema Elemente de jurnalism multimedia, in zilele de 18, 19 si 20 februarie a.c., la sediul sau din Bd. Regina Elisabeta, nr. 32, sector 5, Bucuresti.
Scopul acestui curs intensiv este sa ofere notiuni despre modul de captare si prelucrare al fisierelor multimedia. Cursantii vor descoperi instrumente online si offline gratuite de editare a fisierelor multimedia si vor explora modul in care se pot exprima jurnalistic prin sunet si imagine fixa si in miscare.
Cursul se adreseaza jurnalistilor si studentilor la jurnalism cu putina experienta sau fara experienta in jurnalismul multimedia. Sunt bineveniti si jurnalistii cu experienta in presa traditionala, care doresc sa capete noi deprinderi. Inscrierile se primesc pana la 15 februarie a.c., iar taxa de participare este de 350 lei.
Cursul va fi sustinut de George Hari Popescu, jurnalist independent si asistent doctorand la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (FJSC) a Universitatii din Bucuresti, dupa urmatorul program:
  • vineri, 18 februarie, orele 17.00 - 20.00
  • sambata, 19 februarie, orele 10.30 -15.30
  • duminica, 20 februarie, orele 11.00 - 15.00

Pentru inscriere, trimiteti un CV si o scrisoare de motivatie, in care sa explicati de ce doriti sa participati la curs. Documentele vor fi trimise prin email (carmen@cji.ro) sau fax 021 311 1378. Persoana de contact: Carmen Macavei, asistent executiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu