marți, 8 martie 2011

Redactarea textelor pentru ecran - un nou curs la CJI

Centrul pentru Jurnalism Independent organizează un curs practic pe tema "Redactarea textelor pentru ecran", în zilele de 11, 12 şi 13 martie a.c., la sediul său din Bd. Regina Elisabeta, nr. 32, sector 5, Bucureşti. Cursul este destinat jurnaliştilor şi studenţilor la jurnalism cu puţină experienţă sau fără experienţă în scriitura pentru Internet, dar sunt bineveniţi şi jurnaliştii cu experienţă în mediul online care doresc să aprofundeze unele cunoştinte şi să capete noi deprinderi. Noţiunile de bază privind căutarea pe Internet sunt o condiţie de participare.
Scopul acestui curs intensiv este de a oferi noţiuni despre lizibilitatea pe ecran şi modul în care ea influenţează scriitura pentru ecran. La sfârşitul cursului, participanţii vor face diferenţa între tipurile de lectură şi vor şti să-şi adapteze textele la publicul-ţintă specific mediilor digitale. Cursul va fi susţinut de George Hari Popescu, jurnalist independent şi asistent doctorand la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării (FJSC) a Universităţii din Bucureşti.
Programul cursului va fi:
  • vineri, 11 martie - 17.00 - 20.00
  • sâmbătă, 12 martie - 10.00 - 15.00
  • duminică, 13 martie - 10.00 - 13.00

Taxa de participare este de 350 de lei.
Pentru înscriere, vă rugăm să trimiteţi un CV şi o scrisoare de motivaţie, în care să explicaţi de ce doriţi să participaţi la curs. Documentele vor fi trimise prin email (carmen@cji.ro) sau fax (021 311 1378). Persoană de contact: Carmen Macavei, asistent executiv.
Înscrierile se primesc până pe 9 martie a.c.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu