vineri, 1 mai 2009

Auto-reglementarea in media – Sesiune de lucru II, Bucuresti, 2 – 3 mai 2009




CONVENTIA ORGANIZATIILOR DE MEDIA - Comunicat de presa

Centrul pentru Jurnalism Independent si ActiveWatch-Agentia de Monitorizare a Presei organizeaza o noua reuniune a Conventiei Organizatiilor de Media cu tema ”Auto-reglementarea in media – Sesiune de lucru II”. Evenimentul va avea loc la sala de conferinte a Centrului pentru Jurnalism Independent in 2 – 3 mai 2009, incepand cu ora 11.00.

In cadrul intalnirii se vor discuta rezultatele preliminarii ale studiul sociologic Auto-reglementarea presei in Romania, precum si prima varianta a documentului unic de bune practici in presa. Evenimentul are loc in contextul activitatilor dedicate zilei de 3 mai - Ziua Internationala a Libertatii de Expresie.

O sesiune distincta va fi dedicata functionarii si strategiei Conventiei Organizatiilor de Media.
La dezbatere vor participa reprezentanti ai organizatiilor membre ale Conventiei Organizatiiilor de Media, invitati din partea Clubului Roman de Presa, Asociatiei Jurnalistilor din Romania, Mediasind, Asociatiei Patronale a Editorilor Locali, Consiliului National al Audiovizualului, reprezentanti ai comisiilor de etica din radioul si televiziunea publica, precum si ziaristi si manageri din media romaneasca.

Evenimentul se bucura de sprijinul oferit de Open Society Institute.

Reuniunea COM face parte din proiectul Media Self-Regulation at Work finantat de CEE Trust – Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu