vineri, 12 martie 2010

Curs „Jurnalismul cultural – de la Epoca de Aur la era internetului” / D.L. 19 martie

Centrul pentru Jurnalism Independent organizeaza, incepand din 23 martie 2010, cursul „Jurnalismul cultural – de la Epoca de Aur la era internetului”, sutinut de Iulia Blaga.
Cursul se adreseaza studentilor si tinerilor jurnalisti, carora le ofera mai ales informatii practice, din „campul muncii”. (Detalii despre curs in documentul atasat acestui mesaj).
Cursul se va desfasura la sediul CJI in zilele de marti, de la 17.00 la 19.00, pe parcursul a 7 sedinte saptamanale. Taxa de participare este de 350 RON si se se poate achita in cel mult 5 rate, incepand cu prima sedinta a cursului.
Pentru inscriere va rugam sa trimiteti:
- un CV;
- o scrisoare de intentie in care explicati de ce doriti sa participati la acest curs si care sunt asteptarile dvs.
- un material propriu (presa scrisa/audio/ video/online) pe o tema culturala;
Inscrierile se primesc pe email - carmen@cji.ro - pana in 19 martie, ora 17.00. Persoana de contact: Carmen Macavei, asistent executiv. Detalii organizatorice vor fi trimise candidatilor selectati in data de 22 martie 2010.
Mai multe informatiii despre curs si trainer la http://www.cji. ro/articol. php?article= 951

Iulia Blaga are o experienta in jurnalismul cultural de 16 ani, dintre care aproape 13 petrecuti la cotidianul „Romania libera”, departamentul Cultura. Este jurnalist si critic de film. Freelancer din 2008. Colaboreaza in prezent cu HotNews.ro, „Suplimentul de Cultura”, Radio Romania Cultural, „The One”, „Esquire”. Este corespondentul din Romania al publicatiei online Film New Europe. Autor al volumului „Fantasme si adevaruri. O carte cu Mircea Saucan” – Premiul pentru Cel mai bun volum de cinema, acordat de Uniunea Cineastilor in 2003.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu