miercuri, 10 martie 2010

Curs de Fotoreportaj / D.L. 17 martie a.c.



Centrul pentru Jurnalism Independent organizeaza cursul de Fotoreportaj. Cursul este destinat fotografilor care doresc sa invete sau sa aprofundeze metode de realizare a unui fotoreportaj sau eseu fotografic si este condus de Andrei Pungovschi, fotoreporter Mediafax, colaborator al Agentiei France Presse si al revistei Esquire.

Cursul se va desfasura la sediul CJI in zilele de luni, de la 17.00 la 19.00, pe parcursul a 10 sedinte saptamanale. Taxa de participare este de 400 RON si se se poate achita in cel mult 5 rate, incepand cu prima sedinta a cursului.

Pentru inscriere va rugam trimiteti un CV, o scrisoare de intentie, un portofoliu de maximum 20 de imagini (de preferat 6 - 8 imagini single si un story de 10-12 imagini), trei idei de subiecte sau teme pe care ati dori sa le abordati in cadrul acestui curs si numele a patru fotografi pe care ii considerati reprezentativi, motivandu-va alegerea. (Detalii despre aceste cerinte gasiti in descrierea cursului, atasata.) Trainerul va selecta 12 participanti.

Documentele se vor trimite prin email – carmen@cji.ro, sau fax – 021 311 13 78. Persoana de contact: Carmen Macavei, asistent executiv.

Inscrierile se primesc pana miercuri, 17 martie, ora 16.00. Detaliile despre curs vor fi transmise candidatilor selectati incepand cu 19 martie 2010.

Mai multe detalii la http://www.cji. ro/articol. php?article= 948

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu