marți, 21 aprilie 2009

Atelier de film documentar deschis tinerilor regizori, Sibiel 2009


Aristoteles Workshop, atelier de film documentar deschis tinerilor regizori, cameramani, monteuri si producatori din Europa Centrala si de Est, invita la aplicarea de dosare pentru cea de-a patra editie a sa, care se va desfasura in Sibiel, judetul Sibiu, intre 23 august si 23 septembrie.
Atelierul Aristoteles este o structura de training specializata pe filmul documentar care ofera, prin intermediul expertilor internationali invitati, consultanta la cel mai inalt nivel in conceperea, regizarea si producerea de filme documentare.
Workshopul se desfasoara pe patru module iar cei 16 participanti lucreaza in patru echipe, folosind cele mai noi tehnologii si tehnici High Definition TV. Abordarea este una creativa care incurajeaza spiritul independent, atent, inovativ si asumarea riscului artistic pentru ca studentii sa isi poata traduce ideile in documentare originale si inovative.
Va stau la dispozitie pentru orice alte informatii suplimentare.

Oana Ionita
+4 0730 040 514
coordonator comunicare
www.aworkshop.org

NOTA LJS – Potrivit informatiilor postate pe www.aworkshop.org, taxa de participare pentru programul Aristoteles Workshop este de 500 Euro si acopera cazare, masa si punerea la dispozitie a echipamentului HD de productie si post productie pe intreaga durata a atelierului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu